Moravský koláč borůvkový

Hmotnost: 100g

Popis

Koláč se vyrábí tradiční ruční výrobou, obsahuje tvaroh a borůvkovou náplň. Je posypaný máslovou drobenkou.

Energetické hodnoty

Ke stažení zde

Složení

PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, zlepšující přípravek pro pečivo (cukr, LEPEK PŠENIČNÝ, syrovátka sušená [MLÉKO], mouka PŠENIČNÁ, sůl jedlá (sůl jedlá, jodičnan draselný), emulgátor E471, emulgátor E481, zahušťovadlo E412, emulgátor E472e, enzym [LEPEK], látka zlepšující mouku E300), máslo (MLÉKO), cukr, droždí, vaječná melanž (pasterovaná VAJEČNÁ melanž, regulátory kyselosti E260, E270, E325, jedlá sůl). Náplň1: 21 % borůvková náplň (borůvky 35 % na náplň; pitná voda; cukr; jablečné pyré; modifikovaný škrob; zahušťovadlo: guma gellan; regulátory kyselosti: E330; E333; citronany sodné; konzervant: E202; aroma). Náplň2: tvarohová náplň (tvaroh měkký (MLÉKO, MLÉKÁRENSKÉ kultury), směs (cukr, modifikovaný škrob, sušená SYROVÁTKA, BÍLEK sušený, emulgátor (mono a diglyceridy mastných kyselin), kyselina citrónová, jedlá sůl obohacená jódem, aroma, barvivo - potravinářská oranž (směs karotenů, Beta-karoten)), cukr, pitná voda); 3 % borůvková náplň (borůvky 35% na náplň; pitná voda; cukr; jablečné pyré; modifikovaný škrob; zahušťovadlo: guma gellan; regulátory kyselosti: E330; E333; citronany sodné; konzervant: E202; aroma). Zdobení: drobenka (PŠENIČNÁ mouka, cukr, máslo (MLÉKO), vanilinový cukr (cukr, PŠENIČNÝ škrob, ethylvanilin)); vaječná melanž (pasterovaná VAJEČNÁ melanž, regulátory kyselosti E260, E270, E325, jedlá sůl)